Bulvár

2012.01.04. 17:17

A CNN élő adásában dobta le ruháját a színésznő - Videó!

Szilveszter éjjelén különös adással jelentkezett be élő adásba a CNN tudósítója a New York-i Times Squere-ről. Anderson Cooper mellett szinte meztelenül feszített Kathy Griffin színésznő.

nincs nev

Kathy Griffin láthatóan nem volt zavarban, sőt, vidáman táncolt, ugrált a kamera előtt, és kifejezetten sértőnek vette, hogy Cooper "No Nudity" feliratú táblát tartott elé. A beszélgetés végére a színésznő teljesen elkedvetlenedett. Nem értette, hogy ha a televízió a szórakoztatás eszköze, ő miért ne szórakoztathatna...

A nézőknek annyira nem tetszett a szilveszteri műsor, és maga a színésznő sem. Szívesebben láttak volna inkább egy másik, fiatal, csinos nőt fehérneműben, ha már mindenképpen vetkőznie kell egy műsorvezetőnek élő adásban.

Kathy Griffin nem először okozott botrányt a CNN csatornán. Szókimondásával, káromkodásával korábban is kiverte a biztosítékot. Kérdéses, ez az újabb húzása milyen következménnyel jár majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!