Bulvár

2015.01.12. 13:20

Bennfentes extra - Anéliát találták a legszebbnek a megyebálon

A Bennfentes stábja a múlt héten sem pihent. Most is elhozta a Vas Népe olvasóinak a megyei kulturális élet múlt heti eseményeit.

Kovács Ágnes

A szép smink félsiker

Fotók: Tímár Gergely

HANGSÚLYOS A tökéletes smink fél siker, mondják a szakemberek. Erről biztosított minket, Oláhné Horváth Erzsébet fodrász-kozmetikus, aki Perlaki Nóri, az egyik szombathelyi rádió főszerkesztőjének alkalmi sminkjét készítette el. Erzsébet a szemek hangsúlyozása mellett a tartós alapozás fontosságát emelte ki. Nóri szereti a szép alkalmi sminket, a műszempillát és a sötét rúzst is.

A tenger és a csokoládé színei

CSOKOLÁDÉ Moór Ferenc, az egyik szombathelyi rádió technikai vezetője szép menyasszonyával, Kiss Martinával érkezett a kiállításra. Céltudatosan válogattak, hiszen a jövőben szeretnék összekötni az életüket. Martina, tanító szakos egyetemi hallgató azt mesélte: a színekről már döntöttek. A dekoráció a kék és a csokibarna variációiból áll majd.

Nyáron esküsznek

NYÁRON Horváth Zsolt és Balogh Zsuzsanna nemsokára házasodnak! Már az időpontot is kitűzték és azt is eldöntötték bordós pirosas dekorációt választanak a nagy napra. Ha egy szóval kellene összefoglalni, milyen lesz a nagy nap, bizony a hagyományos rá a legjobb kifejezés.

A legszebb napon

ÁLOMSZÉP Az esküvői trend évről évre változik. Egyet azonban kijelenthetünk: a menyasszonynak a nagy napon tökéletesen kell festenie. Könnyű dolga volt a ruhatervezőknek Mándli Enikővel és Mándli Zsófiával, akik fiatalok és szépek, tehát bármely fazon és stílus jól áll nekik. A rózsaszín ruhakölteményt nemcsak menyasszonyok, de koszorúslányok is viselhetik.

A Fortuna Duó dalai


DAL A kiállításon szóba elegyedtünk Frohmann Edina énekessel, aki azt mesélte: a dallamos örökzöldek minden esküvőn kötelezőek.

A város első embere


FÉNYES A Bennfentes stábja minden év elején izgatottan figyeli, mely bálokban kíváncsiskodhat. A szezon végre elkezdődött, így a Megyebálon sikerült lefényképeznünk dr. Puskás Tivadart, Szombathely polgármesterét, amint éppen feleségével, dr. Mikó Katalin, háziorvossal koccint. Rovatunkkal bepillantást nyerhetnek az Esküvő Kiállítás szombati napjába is.

A fekete estélyi örök kedvenc

VARIÁLHATÓ Kondora Bálint, megyei alelnök partnere is fekete estélyit viselt a Megyebálban. Egyszerű szabású ruhája kiemelte hibátlan alakját. És ha már ilyen sok szó esett a kontyok újragondolásáról, figyeljék meg az elelnök partnerének, Horváth Anikónak frizuráját! Egyszerű és laza. Fiatalos és könnyed. A protokoll rendezvényeken figyelni kell arra is, hogy az estélyik jól variálhatók legyenek, hiszen előfordulhat, hogy egy praktikus ruha szép kiegészítőkkel többször is felvehető.

Anéliát találták a legszebbnek


KIRÁLYNŐ Szalai Anélia, a 2015. évi Megyebál Szépe partnerével, Pap Leventével koccintott éppen, amikor arra járt a Bennfentes stábja. Anélia sugárzó szépségét a fényes diadém is kiemelte. Már mondanom sem kell, hogy az ifjú szépség is fekete ruhában vonult fel a táncparketten. Azt mesélte, ilyenkor természetes a hosszú, elegáns ruha. Megtiszteltetésnek érzi, hogy elnyerte az első helyezést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!