Bulvár

2009.09.09. 21:51

Alsógatyára vetkőzött meleg újságíró kérte meg George Clooney kezét (Videóval)

George Clooney dekoratív olasz barátnője oldalán motorcsónakkal érkezett a velencei filmfesztiválra, hogy részt vegyen katonai szatírája, a The Men Who Stare Goats (Kecskéket bámuló férfiak) versenyen kívüli bemutatóján. A sajtótájékoztatón türelemmel viselte, hogy három újságíró is vélt homoszexualitását firtatta, egy félmeztelen sajtómunkás megkérte a kezét; emellett elismerte, ahogy idősödik, egyre bolondosabb lesz.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András


George CLOONEY amerikai színész és és Elisabetta CANALIS olasz színésznő társaságában megérkezik a The Men Who Stare at Goats című filmjének a bemutatójára a 66. Velencei Filmfesztiválon 2009. szeptember 8-án. Az amerikai Grant Heslov rendezte filmet a fesztivál versenyprogramján kívül vetítik. . (MTI/AP/Joel Ryan)

Paranormális katonák 

A filmsztár, aki Grant Heslow rendező és kollégája, Ewan McGregor kíséretében vonult végig a vörös szőnyegen, a film sajtóértekezletén hangsúlyozta, hogy nem háborús filmet forgattak. 
    
"Valójában vígjátékról van szó, amelyet a vietnami háború végén felvetődött, de tán a mai napig is élő, őrült ötletek szültek" - mondta Clooney.
    
A Jon Ronson könyvéből készült fekete komédia egy Irakban szolgáló különleges amerikai egységről szól, amely paranormális erővel bíró katonákat képez, akik - innen a cím - pusztán a tekintetükkel egy kecskét is képesek megölni.
    
"Akármilyen mulatságos, a film legostobább részei tényleg valóságosak. Ezen nevettünk a legtöbbet" - állította a színész.
    
A Goats Heslow rendezői bemutatkozása. A filmes A Good Night and Good Luck producereként dolgozott korábban Clooneyval, aki a McCarthy-korszakban játszódó dráma rendezője volt.
    
A színész a tőle megszokott humorral válaszolgatott Velencében az újságíróknak. Azt is azonnal elismerte, hogy a film kedvéért maga is paranormális képességeket fejlesztett ki. "A premieren át fogok sétálni a falon" - jósolta.
    
Mint mondta, azért szereti a Lidón megrendezett fesztivált, mivel "ez az egyetlen premier, ahova motorcsónakkal mehet".
    
Clooney szívesen időzik Olaszországban, a Comói tónál vásárolt villát. A megrögzött agglegény az utóbbi időben gyakran mutatkozik Elisabetta Canalis olasz színésznő társaságában.

George, válassz engem!

George Clooney a sajtótájékoztatón igen tréfakedvelőnek mutatkozott. Türelemmel viselte, hogy három újságíró is vélt homoszexualitását firtatta, egy félmeztelen sajtómunkás megkérte a kezét; emellett elismerte, ahogy idősödik, egyre bolondosabb lesz.

Legújabb filmje, a Kecskéket bámuló férfiak bemutatóját megelőző sajtótájékoztatón csíkos ingben, bekötött jobb kézzel jelent meg, és az első pillanattól kezdve viccelődött, miközben székének magasságát állítgatta vagy a fejhallgatójával játszadozott. Karjával kapcsolatban elmondta, egy kocsiajtóval törte össze. 
   
"Szeretném azt mondani, hogy kosarazás közben sérültem meg, de nem így volt. Ahogy idősödöm, egyre bolondosabb leszek" - mondta.
    
Az egyik újságíró nemcsak megkérte a színész kezét, hanem levette az ingét és a nadrágját is, csak egy nyakkendő maradt rajta és az alsónadrágja, amelyen ez állt: "George, válassz engem". "Meleg vagyok, George, George, kérlek adj egy csókot!" - könyörgött a szerelmes újságíró, amire a színész így válaszolt: "Gyönyörű a nyakkendőd, és több, mint amire szükségünk van. Maradj ott, mindjárt jön érted a mentő!".
    
"Előadása" egybecsengett az olasz sajtó által a színész feltételezett homoszexualitásáról a napokban publikált pletykákkal. A fesztivál előestéjén Matt Damon egészen komolyra fogva a dolgot, "kiszivárogtatta" az olasz sajtónak, hogy Clooney rövidesen bejelenti házasságát "kis barátjával".
    
Egy riporter kerek-perec megkérdezte, hogy mikor jelent be igazi házasságot egy másik férfival, "tekintve, hogy volt már egy hímnemű élettársa, Max?" - ez célzás volt a sertésre, amely Clooney lakásában lakott 2006-ban bekövetkezett haláláig.  
    
"Grant meg én ma akartuk bejelenteni az esküvőnket" - válaszolta a hollywoodi filmsztár viccesen, aztán mosolyogva, de kevésbé tréfásan hozzáfűzte: "olvasok ám a gondolataidban!".
    
A mulatságos hangvételű sajtótájékoztató már szinte hagyománnyá lett Velencében, ahol Clooney megjelenik, ott show lesz, amelynek legalább annyira főszereplői az újságírók, mint a színész.
    
Bár Clooney néhány pillanatra elvesztette a mosolyát, amikor Mauro Casciari, az újságíró a nyílt színen megkérte a kezét, de ennek ellenére adott autogramot, pózolt a fotósoknak, és a sajtótájékoztató végén kedvesen mosolygott az asztalához tóduló rengeteg újságíróra.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!