Bulvár

2012.02.10. 06:07

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone egymás mellett fekszik a kórházban

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone élete sem egyszerű. A nagypapa korban járó akcióhősök kórházba kerültek, ráadásul egymás mellé.

Vas Népe

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone egymás mellé került a kórházban, miután sérülést szenvedtek legújabb filmjül forgatása közben. Stallone 65, Schwarzenegger 64 évesen még ma is kaszkadőr nélkül veszi fel a filmjeleneteket. Úgy tűnik, a keményfiúk nem akarják elfogadni, hogy nem fiatalok már, és nem is olyan fittek, mint fénykorukban. Meg is lett az eredménye a hősködésnek, mindkettő kórházba került vállsérülés miatt.

 

 

Arnold Schwarzenegger elárulta, nagy munkában vannak. Ugyanis folynak a The Expendables (Feláldozhatók) második részének munkálatai, melyben mindkét sztár szerepel. De azt is elkotyogta a sztár, hogy a The Tomb-ban is láthatja őket együtt a nagyközönség.

A The Expendables 2-ben sem lesz hiány sztárokból: Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone. Mi kell még?

Íme a trailer:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!