Bulvár

2009.09.09. 09:54

Bajnokok Ligája: Loki-góloknál megcsöcsörészhetik a pornószínésznőt a DVSC-szurkolók

Budapest - Nem akármilyen élményben részesülhetnek azok, akik egy fővárosi sörözőben nézik majd végig a jövő szerdai Liverpool-Debrecen foci Bajnokok Ligája meccset. Az egyik debreceni születésű pornószínésznő barátnőjével felajánlotta, hogy a drukkerek megfogdoshatják melleiket minden hajdúsági találat után, számol be róla a Bors.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A bulvárlap arról cikkezik, hogy Tera Bond, debreceni születésű pornószínésznő barátnőjével minden bedob - beleértve leginkább saját és Erika nevű kolleginája kebleit - , annak érdekében, hogy a Loki hívei a lehető legjobban szórakozhassanak csapatuk liverpooli fellépésének megtekintése közben. 

Tera megígérte: ha a debreceniek beveszik a liverpooli kaput, a drukkerek kedvükre játszhatnak a cicijével. A fekete hajú démon Budapestre, a Hegedűs Gyula utca egyik sörözőjébe várja azon Loki- szurkolókat, akik nem tudtak elutazni a liverpooli Bajnokok Ligája-meccsre.



Vajon a cici-vágyó drukkerek mit művelnek a hazatérő csapattal, ha nem lesz gól?

– Megbeszéltem egy söröző tulajdonosával, hogy a Debrecen mérkőzéseire öt nagyképernyős tévét állítsunk be, hogy mindenki jól láthassa az öszszecsapást. Biztos vagyok benne, hogy ragyogó hangulat lesz, főleg, ha Rudolfék beveszik az angolok spanyol kapusának, Reinának a hálóját. Megbeszéltem a barátnőmmel, Erikával, hogy valami kis extrával kedveskednénk minden megjelent Loki-szurkolónak: a debreceni góloknál megfoghatják a mellünket, mondta a pornószínésznő a Borsnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!