Bulvár

2010.03.25. 08:34

Bencsik Tamara mindent megmutat a Playboy-ban - Szexi fotókkal

Erotikus fotósorozat jelenik meg a legismertebb hazai férfimagazin áprilisi számában a Megasztár című televíziós tehetségkutató negyedik szériájában ismertté vált Bencsik Tamaráról.

Gyuricza Ferenc

Erotikus fotósorozat jelenik meg a legismertebb hazai férfimagazin áprilisi számában a Megasztár című televíziós tehetségkutató negyedik szériájában ismertté vált Bencsik Tamaráról. Az énekesnőnek a fotózás során mindössze pár percre volt szüksége ahhoz, hogy feloldódjon.

Bencsik Tamara nemcsak hangjával, de sugárzó szépségével is kitűnt a Megasztár negyedik szériájának versenyzői közül. Mindezt felfedezték a hazai férfimagazinok szerkesztői is, akik többször is ostromolták őt, mígnem beadta derekát. Bencsik Tamara a hét végén megjelenő magazinban mutatja be kendőzetlen bájait. A szexi énekesnő a felvételek során eleinte szégyenlős volt, de néhány perc elteltével már könnyen feloldódott.

- A fotózás nagyon jó hangulatban telt - mondta Bencsik Tamara. - Eleinte zavarban voltam, mert korábban soha nem kerültem még ilyen helyzetbe, de gyorsan sikerült feloldódnom, és tíz perc múlva már pucéran rohangáltam a fürdőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!