Bulvár

2015.01.05. 21:05

Bennfentes extra

További szilveszteri pillanatképek.

Kovács Ágnes

Fotók: Szendi Péter

CSENGETTEK A színpadra lépés előtti pillanatokban örökítettük meg a csinos hölgyeket, akik merészen díszes ruhában, alkalmi sminkkel léptek színpadra. Volt egy kis idejük arra, hogy megvitassák a karácsonyi ünnepek legszebb pillanatait. Kicsit füleltem, de velem nem osztották meg az apró híreket. Inkább a jövő évadról váltottunk szót. Képünkön Falkay Szulamit ütőhangszeres művész, Lukács Krisztina fuvolaművész, Kutor Noémi hárfaművész, Pákolitz Andrea gordonka szólamvezető.

SÉRÓ Kacziba Éva, a zenekar hegedűse rendkívül csinos volt bordó estélyijében. Mi mégis új frizuráját dicsértük. Hosszúról, rövidre váltott.

BITANG Ó A szilveszter bohókás hangulatához illik a csokornyakkendő rikító színű vasalt inggel. Ezt jól tudja Szentgyörgyvári Tibor tubás és Juhász Tibor harsonás. A zenekari művészek ilyenkor öltözékükkel is vidámságot sugallnak. A két Tibort befújás után örökítettük meg.

ÜNNEP A filmzenei koncerteket szeretik a legjobban a képen szereplő hölgyek, de a szilveszteri hangverseny is az egyik kedvencük. Úgy gondolják, minden alkalommal ünnep részt venni a Savaria Szimfonikus Zenekar fellépésén. Ilyenkor elfelejtik a nehézségeket és nem gondolnak a megoldandó feladatokra sem. Horváthné Németh Cecília, Vinczéné Judit, Laki Lívia azt mondta, nagyon jó lenne végre a szabadtéri rendezvényeket látogatni, bár arra még kicsit várni kell.

ÚJDONSÁG Lászlóné Dérfai Andrea is feltette a vicces fejdíszt. De most egészen másról váltottunk szót. Érkezésemkor megnéztem a zenekar bejáratánál készülő jegyiroda-helyiséget, ahová nemsokára beköltözik Andi. Mindazok, akik jegyet váltanak a zenekar koncertjeire, ott találkozhatnak vele. A helyiségben végre méltó körülmények fogadják a vendégeket.

ELŐSZÖR A fiatalokat nehéz klasszikus zenei koncertre csábítani. Ha valaki kamasszal indul hangversenyre, érdemes olyan estet választani, amely könnyed kikapcsolódással kecsegtet. Jól tudja ezt Horváth Attiláné is, aki lányával, a 18 éves Horváth Zsófiával érkezett a Bartók Terembe. Zsófi első hangversenye volt a szilveszteri, de biztosan nem az utolsó.

KOSARAS Simon Cintia szó szerint színes egyéniség. Nagyon kedveli a különleges ruhadarabokat. Számára azért is fontosak ezek az esték, mert a hétköznapokban legtöbbször sportosan öltözködik. Ha nem ismerik, feltétlenül le kell írnom: Cintia kosárlabdázó, így aztán tűsarkú csak ünnepnapokon van a lábán.

POZAN Major Lilla egy csendes zugot választott a felkészüléshez, de a harsona hangja gyorsan elárulta őt. Percekig hallgattuk fotós kollégámmal, ahogyan gyakorolt a sötétben. Azt gondoltuk, felkapcsoljuk a villanyt és megörökítjük a zenészt. Így is tettünk. Lilla kicsit meglepődött, de tovább folytatta a befújást. Még volt egy kis ideje a fellépésig.

Címkék#Bennfentes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!