Bulvár

2012.05.31. 07:57

Bevetésen a különc diktátor

Sachsa Baron Cohen ismét odatette magát azért, hogy megbotránkoztassa és jókedvre derítse a nézőt. A színész (A leleményes Hugo) Borat, Alig G és Brüno után újabb nagyszabású karakterrel ajándékozza meg a mozizókat: a világ legkülöncebb és legegoistább diktátorával, Aladeennel.

Bajdó Bettina

A sztori: az elpusztíthatatlan szakállú Aladeen, aki pénzéhes celebeket fektet meg és megbundázza saját olimpiáját, akkor kerül a nemzetközi figyelem középpontjába, amikor felröppen a hír titkos atomprogramjáról. Egy félresikerült merényletet követően Aladeen egy fillér és szakáll nélkül magára marad New York utcáin. Kivégzettnek hitt honfitársai elől menekülve Aladeen úgy dönt, visszaszerzi hatalmát, ami egyfelől fergeteges öszszeütközésekhez vezet a viselkedésén megbotránkozó amerikai polgárokkal, másfelől olyan felfedezésekhez, melyek leleplezik Amerika külpolitikáját. Természetesen a női vonal sem marad ki a filmből, ám maga a fôszereplő sem tudja eldönteni első ránézésre, hogy a melléje csapódó megmentő valóban nő-e.

Akik szeretik a morbid humort, nem fognak csalódni a filmben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!