Bulvár

2012.03.05. 13:32

Beyoncé szerepet vállalt egy filmmusicalben

Szerepet vállalt Ryan Murphynek, a Glee - Sztárok leszünk című tévésorozat alkotójának készülő filmmusicaljében a népszerű popsztár, Beyoncé.

MTI

A Murphy rendezésében születő One Hit Wonders című produkcióban Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow és Reese Witherspoon is szerepel - értesült a napokban a BBC online hírszolgáltató.

A sztárok énekeseket alakítanak, akiknek csillaga egy-egy sikerszámmal felragyogott a kilencvenes években, ám aztán elfeledkeztek róluk. A sorsukat követő filmben elhatározzák, hogy egyesítik erőiket, és szupercsapatot alapítanak.

Murphy nemcsak rendezőként, hanem forgatókönyvíróként is dolgozik a filmen. A még formálódó történet megalkotásába Glee-beli kollégái, Brad Falchuk és Ian Brennan is besegítenek. A produkció zenéjét Andy Samberg komponálja.

A bbc.co.uk szerint ez az első nagyobb vállalkozás, amely mellett Beyoncé elkötelezte magát, mióta kislánya, Blue Ivy Carter januárban megszületett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!