Bulvár

2009.07.15. 09:47

Bódi Sylvi levetkőzött! A modell az Omszki tónál monokinizett (szexi fotókkal)

VN - Bódi Sylvi bordatörése ellenére nem hagyott fel a gyakorlással és készül a július 24-25-ei Wakeboard Magyar Bajnokságra, amelyet a budakalászi Omszki tavon rendeznek. A modell ezúttal azt is megmutatta, hogyan piheni ki magát az edzések után, és mivel örvendezteti meg a sportoló férfiakat. A vagány lány levetette bikini felsőjét, és kifeküdt a napra.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Bódi Sylvi a legnagyobb nyugalomban készül a Wakeboard Magyar Bajnokság sztárfutamára, ahol olyan jó erőben lévő férfiakkal méri össze a tudását, mint az Irigy Hónaljmirigy két nevettetője, Sipos Tamás és Varga Győző, valamint Pintér Tibor. 

Már csak néhány nap van hátra a július 24-25-ei versenyig, a modell azonban nem izgul. Bízik a képességeiben, s hogy a sok gyakorlás meghozza számára a sikert. Bár elmondta, a bordatörése miatt sajnos sokkal kevesebbet tud vízre menni, és az edzések bizony kemény fájdalommal járnak. Az edzője, Horváth Kinga szerencsére tudja, mi az, amit Sylvi még elbír. 





A felkészülések után a modell megengedheti magának, hogy sütkérezzen egy kicsit a napon. Egyik edzés után levetette a bikini felsőjét, és napozott a pálya melletti stégen, a férfiak nagy örömére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!