Bulvár

2009.10.06. 13:41

Bomlik a No Thanx együttes, Erik kilépett

Szentpéterfa, Szombathely - A No Thanx együttes frontembere, Skrapits Erik elhagyja a zenekart. Az együttes utolsó közös koncertjét október 30-án tartja Budapesten.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Erik ugyan távozik a népszerű bandából, de a No Thanx többi tagja elhatározta, hogy nélküle is folytatja a zenélést.  A szentpéterfai származású  énekes a közeljövőben személyi edzőként szeretné kipróbálni magát.

- Nagyon szeretem a zenét és nagyon jónak tartom, amit a srácokkal csináltunk, de szeretném máshol is kipróbálni magam, többek között egy személyi edző tanfolyamot is elkezdek - közölte Erik az együttes honlapján.

Hozzátette, biztos benne, hogy a srácok nélküle is nagyon jók, ezért arra kéri a rajongókat, hogy maradjanak velük, mert a fiúk nagy dobásokra készülnek még!  - A nagyobb No Thanx koncerteken én is ott leszek a későbbiekben is, csak már a közönség soraiból drukkolok az együttesnek - nyilatkozta Erik

Skrapits Erik tavaly januárban még azt nyilatkozta lapunknak, hogy ebben az évben egy új lemezzel mindenképpen szeretnének kijönni. Arról még nincsenek hírek, hogy ki lesz az együttes új énekese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!