Bulvár

2009.06.12. 12:08

Boris Becker újra nősülni készül

St. Moritz - Rosszmájúak szerint az egykori teniszcsillagnak több eljegyzése van, mint Grand Slam-trófeája. Utóbbiból egyébiránt hatot jegyez. Boris Becker egy holland manökent vezet oltár elé.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András




Becker és menyasszonya, Lilly Kerssenberg holland manöken a Chesa Veglia pizzériába tart a svájci St. Moritzban. A hajdani teniszcsillag szombaton veszi feleségül Kerssenberget Fotó: MTI/EPA/Peter Kneffel

A most 42 éves Boris Becker korábbi világelső német teniszező. Hatszoros Grand Slam-győztes, párosban olimpiai bajnok (1992, Barcelona). Tizenhét évesen ő volt a legfiatalabb játékos, aki valaha Wimbledonban nyerni tudott. Tíz éve vonult vissza. Három gyermeke van: Noah és Elias az első házasságából származik, kislánya Anna pedig egy modellel való futó kapcsolatból született.

Bumm Bumm Becker tavaly azért került a címlapokra, mert pár héttel a megismerkedésük után máris eljegyezte Sandy Meyer-Wöldent, de a románc hirtelen gyors szakítással ért véget. Ezt követően azon csámcsogtak a bulvárlapok, hogy pár nappal a különválás után máris összejött egykori kedvesével, Lilly Kerssenberggel. Most éppen őt akarja elvenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!