Bulvár

2009.04.14. 13:33

Borzalom: a nászúton halt meg az ifjú férj

Bali/Kuta part - Összeverekedett egy pincérrel, majd meghalt Bali szigetén egy ausztráliai férfi, aki nászútra érkezett a szigetre.

nincs nev

A 22 éves Sean Keith William vasárnap keveredett verekedésbe az indonéziai Bali szigetén, a Kuta part Bounty nevű diszkójában. 

A férfi egy rövid vitát követően egy üveget hajított a bárpultos felé, aki a hivatalos magyarázat szerint felszólította a vendéget, hogy váltsa be készpénzre az italjegyeit. A szóváltást követően az ausztrál férfi felé a pincér szintén egy üveget dobott, amelyik - a rendőrségi jelentés szerint - a bal halántékán találta el a vendéget.

Ezután a bárpultos és az ausztrál fiatalember összeverekedtek. Csetepatéjukat látva két biztonsági őr avatkozott közbe. A kidobók azonban egy idő után szintén a vendéget ütötték és rúgták.

Miután alábbhagytak az indulatok, az ifjú pár hazatért a szállodába, ahol az ausztrál fiatalember másnap már nem ébredt fel többé.

A boncolás eredménye szerint a férfi halálát az okozta, hogy a fejében megpattant egy ér.

 A bárpincért és a két kidobót a hatóságok őrizetbe vették. Ha a bíróság bűnösnek találja őket, akár 12 éves börtönbüntetésre is ítélhetik őket.

Forrás:  hirszerzo.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!