Bulvár

2010.08.09. 08:40

Botránykönyvet írtak Angelina Jolie-ról

Augusztus 6-án jelent meg Andrew Morton brit író Jolie-ról szóló az Angelina: An Unauthorized Biography című botránykönyve. Az 57 éves szerző új művében nem kevesebbet állít, minthogy a 35 éves színésznő valójában nem olyan, amilyennek mutatja magát.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A könyvben az író férfifaló, perverz, pszichopata és depressziós nőnek titulálja a színésznőt, aki nem is törődik a gyermekeivel, s akinek Teréz Anya életmódja csak álca. A könyv tartalmának hitelességét természetesen többen megkérdőjelezik. Arról nincs információnk, hogy mi késztette a brit írót könyvének megírására.

A 35. születésnapját ünneplő sztár a férfi szerint több filmbéli partnerével keveredett egy- vagy több északás kalandba. A nem éppen rövid listán szerepel Ethan Hawke (aki akkor még Uma Thurman férje volt), Lenny Kravitz és Ralph Fiennes is.Morton szerint Angelina a vad szexet szereti, s az együttlétek alatt több esetben is tudatmódosító szereket használt. A vudu-varázslatokat is előszeretettel alkalmazó színésznőt szexéhes boszorkánynak is nevezi irományában.

Brad Pitt feleségének egykori testőre is kiveszi a részét a pillanatnyi rivaldafényből: a sztárpár viharos kapcsolatáról - kiemelten Lara Croft egykori megszemélyesítőjéről - árul el mocskos részleteket.

A hat gyermeket nevelő anya nyilván valóan nem örül a könyvnek, s valószínűleg feljelentéssel is fog élni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!