Bulvár

2011.08.29. 08:59

Brad Pitt megmentett egy nőt a forgatáson

Brad Pitt legújabb filmjének forgatása közben mentett ki a tömegből egy statisztát. A nő elesett futás közben, és csak a színész közbelépése mentette meg a komolyabb sérülésektől.

Vas Népe

Brad Pitt nemcsak a filmvásznon viselkedik hősként, hanem a valóságban is, írj az Index. A színész épp legújabb, World War Z című filmjét forgatta Skóciában. A stáb az egyik éjszakai jelenetet akarta felvenni, amiben rengeteg statiszta menekül a rájuk támadó zombik elől. Az egyik menekülő nő azonban elesett, és kis híján agyontaposták. Pitt észnél volt, hősiesen beugrott a tömegbe és ölben hozta ki a statisztát.

Az egyik stábtag szerint az utcán totál káosz volt, mert több százan menekültek több száz zombi statiszta elől, és a tömeg nem teljesen úgy viselkedett, ahogy azt elképzelték. A megmentett nő apróbb sérüléssel úszta meg a kalandot, de a Scottish Sun szerint többen nem voltak ilyen szerencsések, volt akit kartöréssel, másokat zúzdásokkal szállítottak kórházba Az egyik katonát játszó statisztát mozgásban lévő autó ütött el, de szerencsére a férfi megúszta az esetet sérülés nélkül. A problémát az okozta, hogy nem volt megkoreografált a jelenet.

A World War Z című filmet korábban Máltán, jelenleg Glasgowban forgatják. De szeptember végétől több héten keresztül Magyarországon fog dolgozni a stáb. A magyar forgatásra augusztus 25-27 között keresték a statisztákat. Reméljük az itteni forgatáson már nem lesznek ilyen balesetek.

A film cselekménye egyébként egy világméretű zombijárványról és annak következményeiről szól. Brad Pitt egy ENSZ-alkalmazottat alakít benne, akinek az a dolga, hogy felmérje a járvány hatásait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!