Bulvár

2012.05.25. 16:07

Caramelt a Megasztár indította el a pályán

Veszprém, Szombathely - Az idei Megasztár legtehetségesebb énekeseivel indul országjáró turnéra Molnár Ferenc Caramel. Június 8-án a Veszprém Arénában, június 9-én a szombathelyi Aréna Savariában lép fel a tehetségkutató műsor második szériájának győztese a vendégei után.

Gajdos József

A népszerű énekes életében fontos állomás a hét évvel ezelőtti Megasztár, hiszen megnyerte a versenyt. Egyedi hangjának, közvetlenségének és az őszinteségének köszönhetően sok rajongót szerzett. „Mikor jelentkeztem, voltak álmaim: jó lett volna a korábbi életemet magam mögött hagyni, valamit szerettem volna elérni, másoknak elmondani. Az énekléssel korábban is próbálkoztam, mégis a műsorban elért elsőség, a jó szereplés mutatta meg az utamat” - mondja a népszerű zenész.

Caramel azzal tisztában van, hiába küzdött és dolgozott meg a sikerért, kellett a szerencse is. A Megasztárban megkapta a nagy lehetőséget, de számára a tehetségkutató nem élet-halál kérdése volt. „A győzelem érzését mégsem lehet szavakkal leírni, a feje tetejére állt a világ körülöttem, az álomból valóság lett. Azóta a napjaimat a zene, az éneklés, a fellépések töltik ki, gyakran még az utcán és a boltban is dúdolok” - ismeri el.

A „sztárgyárak” folyamatosan ontják az új tehetségeket. Caramel szerint az a legnagyobb baj, hogy a fiatalok elhiszik, a Megsztárból kikerülve rögtön a hazai showbiznisz állócsillagai lesznek. „Komolyan meg kell dolgozni mindenért, mellette sok kitartás és szorgalom szükséges. Meg elhivatottság, alázat és tisztelet. Amikor az ember egyedül áll a színpadon, és már nincs tapsgép, akkor kiderül, hogy mit ér a teljesítménye, lehet-e belőle sikeres énekes” - hangsúlyozza a 30 esztendős Fonogramdíjas művész. Molnár Ferenc Caramel koncertjére hűségkártyával rendelkező előfizetôink 55 százalék kedvezménnyel vehetik meg a belépőjegyeket a Napló veszprémi, illetve a Vas Népe szombathelyi ügyfélszolgálati irodáiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!