Bulvár

2016.03.14. 11:19

Celeb-pihenő Sárváron! Itt tölti a hosszú hétvégét a Hajdú házaspár

Sárvár – Már visszatérő vendég a vasi fürdővárosban a televíziós Hajdú Péter és felesége. Most a hosszú hétvégére érkeztek – a képek szerint, jól érzik magukat sporttal és fürdőzéssel.

Bakos Ágnes

„Hosszú hétvége Sárváron” – ezzel a kommenttel osztott meg fotót gyönyörű feleségéről Hajdú Péter a facebook oldalán. A televíziós és családja rendszeresen visszajár az egyik sárvári hotelbe – ezúttal is a wellness-t részesítik előnyben, legalábbis modell feleségéről Sarka Katáról osztott meg fürdőruhás képet. Mint írta: „szerintem Katát szívesebben nézitek fürdőruhában, mint engem”.

Fotó: Facebook

„Pihenés, hosszú hétvége, család, Sárvár” – ezt már Sarka Kata osztotta meg a közösségi portálon követőivel, és a kisfiával készült fürdőzős képet csatolt mellé.

A sport sem marad ki a hosszú hétvégéből: Sarka Kata Sárváron teljesítette a III. Országfutás távját még pénteken – erről is fotóval tájékoztatta rajongóit és mindenkit sportolásra biztatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!