Bulvár

2011.08.24. 11:04

Digitális évkönyvben lehet fellapozni a világsztárok iskolás képeit

Világsztárok iskoláskori képeivel bővült az Ancestry.com internetes oldal digitális évkönyve, amelyben többek között Lady Gaga, Bradley Cooper és Scarlett Johansson iskolás fotói is megtekinthetők.

Vas Népe

A családfakutató oldal a közelmúltban jelentősen kibővítette az évkönyv adatbázisát, amely mostanra több ezer amerikai iskolából származó mintegy 7 millió képet tartalmaz. A különleges gyűjteményben mások között az első áldozó Lady Gaga, a kamaszként teniszező Bradley Cooper, a karácsonyfát díszítő fiatal Scarlett Johansson, a középiskolai osztálytársaival idétlenkedő Ryan Reynolds és az ifjúként gitározó Blake Shelton fotói is láthatóak.

Az adatbázist azért tervezték, hogy bárki bepillanthasson családtagjainak iskolaéveibe, és a keresés közben esetleg egy híressé vált osztálytársra is rábukkanhat - mondta Josh Hanna, az Ancestry.com alelnöke.

A kiegészített évkönyvben olyan sztárok képei sorakoznak, mint Jon Stewart televíziós műsorvezető, LeBron James profi kosárlabdázó, Justin Timberlake énekes, Gwyneth Paltrow színésznő, George Clooney és Will Ferrell színészek, valamint Sean Penn, aki az 1982-es Változó világ (Fast Times at Ridgemont High) című filmben alakított karakteréhez hasonló hosszú loknikkal látható az internetes adatbázisban.

Az Amerikai Iskolai Évkönyv Gyűjteményt (U.S. School Yearbook Collection) augusztus 24-étől lapozhatják fel érdeklődők

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!