Bulvár

2014.12.15. 11:50

Bennfentes - Jammelni az öltözőben szabad

A Bennfentes stábja a múlt héten sem lustálkodott!

Munkatársainktól

SMINKBEN Ez az igazi Bennfentes! Mondta Tímár Gergely kollégám, amikor észrevette, hogy Kovács Viki korrekorral próbálja eltüntetni a zenekarvezető Pintér Róbert szeme alól a karikákat. Azonnal meg is örökítette a pillanatot. A művész fáradt volt, de a közönség ebből nem vehet észre soha semmit.  Mondta nekünk néhány perccel kezdés előtt.

KOLLÉGANŐK A BPW Hungária Kft. munkatársai pezsgővel koccintottak a sikeres új évre. Zöld Anna szervezetfejlesztési vezető két kolléganőjével Pozsonyi Tóth Gabriella, HR-szakértővel és Vámos Tünde munkaügyi vezetővel nagy egyetértésben beszélgetett a rendezvényen.

ÚJÉV Az ünnepi ügyfélpartin olvasóinkkal és üzletfeleinkkel ünnepeltünk. Az Én és a kisöcsém című operettnek tapsolhattunk, majd fogadást adtunk partnereink képviselőinek. A vendégeket Halmágyi Miklós lapigazgató főszerkesztő és Bogdán György hirdetési vezető köszöntötte. Az év vége mindig a számvetés ideje, de ők ketten már a jövő év kihívásairól beszéltek.

FOGADÁS A jó hangulatú fogadáson bátran kóstolgattak kollégáink és vendégeink egyaránt. Harrach Péter és dr. Hende Lívia szívesen kipróbálnak új ételeket. A doktornő Szépségszalonja kiemelt partnereink közé tartozik. Jól ismeri lapunk profilját. Ezen az estén azonban ő is inkább az ünnepi előkészületekről beszélgetett a vendégekkel.

DÍVÁK Két fantasztikus énekesnő is fellépett Márióval a karácsonyi koncerten. Korponay Zsófi és Gáspár Eszter nagyot énekelt ezen az estén. Közös öltözőben egy tükör előtt készültek.

MEGMENTŐ Gyakori szereplője lapunknak dr. Peresztegi Attila állatorvos. Nagy lelkesedéssel kísérem figyelemmel jómagam is, amikor kollégáival bajba jutott állatokon segít. A kismajmot, vagy a megbetegedett madarat is százszor megnéztük a gyerekkel. A legnagyobb sikert mégis a kis szarvas aratta, aki egy nehéz műtétet követően olvasóink szeme láttára lábadozott. Ezen az estén sem állhattuk meg, hogy érdekes gyógyulásokról faggassuk. A színház aulájában feleségével, Fehér Andreával állt modellt a Bennfentes fotóriporterének.

TÓSZT Németh István tizenöt éven át erősítette a Vas Népe hirdetési csoportját. Szívesen beszélgetett hát egy pohár pezsgő mellett Molnár Árpáddal, a Répcelak és Vidéke Takarékszövetkezet elnök-ügyvezetőjével. A Bennfentes stábja ezen a héten lapunk ügyfélpartiján és Márió és az Isis Big Band karácsonyi koncertjén is leselkedett.

SZABADON Márió és az Isis Big Band koncertje előtt fényképeztük le Maronics Ferenc zongoristát és Rosta Gábor szaxofonost, amint lázasan improvizáltak a zenésztársak nagy örömére. Ferencnek végre tudtam gratulálni ahhoz is, milyen remekül csembalózik a színház Parasztopera című előadásában. Kevés időnk volt, de mégis beszéltünk kicsit a félkészülés jelentős pillanatairól. Megtudtuk, az ismert nóták közül néhányat Tomena Ákos, az együttes trombitása hangszerelt külön erre az estére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!