Bulvár

2009.04.27. 14:15

Egyre több nő szexel a világhálón

Egyre több nőt nem tud kielégíteni párja az ágyban, ezért a hiányt máshonnan, máshogyan - a világháló közvetítésével próbálja pótolni. Mind több nő szexel a neten.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A nemrég elkészült, több európai országra vonatkoztatott felmérés szerint a nők több mint hatvan százaléka létesít titokban internetes kapcsolatot, és majd húsz százalékuk érintett pornográf-függőségben. 

Szexuális beszélgetés az interneten

A cyberszex-függőségnek több oka is van: egyrészt a mai stresszes világban egyre több férfi szembesül időleges, vagy végleges merevedési problémával, ezért szép lassan kihűl a hitvesi ágy. Másrészt a kielégítetlen nők zöme nem akar - vagy esetleg nem mer - ismerőshöz fordulni ezzel a problémával, és a férjét sem akarja megcsalni közvetett módon. 

Marad számukra a világháló, ahol névtelenül, gyakran fizikai megjelenésüket rejtve menekülhetnek netes „kapcsolatba”. Eleinte gyengédséget és romantikát keresnek a neten, később ez a könnyed csevely átalakulhat szexuális beszélgetéssé, majd a webkamerák előtti vetkőzéssé...

Forrás: Nana.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!