Bulvár

2009.09.09. 11:43

Elnyelte a csatorna a 22 tonnás tűzoltóautót (videóval)

Los Angeles - Órákon át kellett menteni egy 22 tonnás tűzoltóautót Valley Village-ben, miután a csőtöréshez siető jármű egy vízátfolyásnál egyszerűen belesüllyedt az aszfalt alámosása nyomán hirtelen támadt óriási lyukba. A sofőr és társa az ablakon másztak ki.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Alighanem még sokáig emlegetni fogják a Los Angeles-i tűzoltóság munkatársai a szeptember 7-ét, amikoris egy csőtöréshez sietve Valley Village közelében 22 tonnás tűzoltókocsijukat kevés híján elnyelte a föld. Egy 1969-ben telepített, elvileg százéves szavatosságú cső törött el, ami vízzel árasztotta el a környéket. 

A tűzoltók bejelentőkhöz igyekeztek, amikor egy utcai vízátfolyásnál autójuk hirtelen süllyedni kezdett. A parancsnok hiába utasította a sofőr tolatásra, az autó eleje belemerült a hirtelen keletkezett gödörbe. A vezető és a mellette ülő tűzoltó az ablakon mászott ki, két másik kollégájuk már korábban kiugrott a süllyedő járműből.

A 22 tonnás monstrum műszaki mentése csaknem fél napba tellett. 

Nézze meg az esetről készült videót!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!