Bulvár

2009.04.17. 11:45

Esküdni vagy nem esküdni? - tanakodik Owen Wilson és Kate Hudson

USA - A nemrég a Marley meg én filmben felbukkanó <em>Owen Wilson</em> már évek óta se veled, se nélküled kapcsolatban él a félig magyar származású <em>Kate Hudson</em>-nel, akinek előző házasságából már van egy kisfia, Ryder.

nincs nev

A pár már sokszor szakított és talált újra egymásra, az egyik ilyen alkalomnál az Ünneprontók ünnepéből is ismert színész öngyilkosságot kísérelt meg, másik alkalommal pedig Kate, aki egyébként Goldie Hawn színésznő lánya, Owen legjobb barátjával, a híres kerékpáros Lance Armstrong-gal jött össze. 

Azóta ismét együtt vannak, és Owen megkérte Kate kezét, akit még a nyáron szeretne oltár elé vezetni. Ám a fiatal színésznő hiába mondott igent, most úgy látszik, hogy meggondolta mégis magát, hiszen elhamarkodottnak érzi a döntést, különösen azért, mert ő fiatal kora ellenére már túl van egy váláson, ezért nem érzi fontosnak a papírt a boldogsághoz. Annál is inkább, mivel példaképei anyja, Goldie Hawn és a nevelőapja, Kurt Russel, akik már évtizedek óta élnek együtt boldogságban anélkül, hogy összeházasodtak volna. Míg igazi apjától, Bill Hudsontól korán elvált édesanyja, Kate nem is tartja vele a kapcsolatot, édesapjának a Tango és Cash-ből ismert színészt, Kurt Russelt tartja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!