Bulvár

2016.10.24. 08:34

Ezen röhög az egész internet: a srác, aki még a kőszegi polgármesterrel is kezet fogott

Néhány napja terjed egy kicsit sem hagyományos önéletrajz a neten. A srác csak poénnak szánta, ám a világhálón mindennek nyoma marad.

Vadas Krisztina

A közösségi oldalon az egyik kommentből kiderül, Beke Ádám csak viccből töltötte fel egy álláskereső oldalra a rendhagyó önéletrajzot, majd később törölte. Ezek szerint azonban mégis fennmaradt és mára közkinccsé vált.

Már a kezdete is elég vicces, az írás címe ugyanis Jól csak a CV-vel lát az ember! Na, aki itt még nem röhögte el magát, a folytatást már biztosan nem ússza meg könnyes nevetés nélkül.

A hagyományos név, cím, elérhetőségek helyett már az első oldalon intim információkat oszt meg magáról a srác. Kiderül, hogy az ingmérete M-es és a kedvenc színe a fosbarna. Erősségeiként említi, hogy szereti a palacsintát, el tudja olvasni a saját írását és végtelen potenciál van benne.

Ádám az elismeréseit is sorolja. Állítása szerint például megnyert egy Robert Downey Jr. hasonmásversenyt és egyszer kezet fogott a kőszegi polgármesterrel - bár arra már nem emlékszik, hogy miért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!