Bulvár

2014.12.18. 18:35

Facebook figyelő

Ismét Facebook posztokból szemezgettünk. Hol vicces, hol elgondolkodtató vagy éppen szemet gyönyörködtető képekre bukkanhatunk a közösségi portálon.

CUKISÁG Nagy dilemma, hogy egy ez a kis lény valójában mackó vagy kutya?

HÍRFOLYAM A nagysikerű karácsonyi koncert utáni pihenés! A szombathelyi énekes Eszto és kutyája szó szerint kidőltek.

MEGOSZTJUK Halmai Dóra, a Vas Népe életmódtanácsadója is ellátogatott az árva állatok karácsonyfájához. A kutyáknak és cicáknak egy kis táppal kedveskedett Dóri.

ÁLLAPOT FRISSÍTÉS Mi már kiválasztottuk az idei karácsonyfánkat - írta Puskás Tivadar Szombathely polgármestere facebook oldalán. A politikus feleségével Katalinnal ment válogatni.

SZELFI Közös képet posztolt a művész testvérpár: Foki Veronika színésznő, aki jelenleg a Madách Színházban dolgozik és Foki Dániel énekes, akit a Virtuózok című tehetségkutató műsorból ismerhetünk. Veronika nagyon izgult testvéréért a Virtuózok döntőjében. Közösségi oldalán mindenkit buzdított, hogy bátorítsák Danit. Talán elmondhatjuk, hogy bár Dani nem nyerte meg a versenyt, mégis nagyon büszkék vagyunk rá. És természetesen nővérére Veronikára is.

PROFIL VV Vikcsu hivatalos facebook oldalán folyamatosan tájékozódhatunk arról, hogy mi történik a villában. Emellett friss fotók is kikerülnek VV Vikcsu oldalára. Legutóbb például egy aranyos kutyával vigyorog a szombathelyi lány. Mint arról már korábban beszámoltunk, a szombathelyi lány celebsége rövid életű volt, ugyanis VV Vikcsu elsőként esett ki a tévés valóság showból, a ValóVilág 7-ből. A lány azóta hazatért Szombathelyre, így bármikor találkozhatunk vele (véletlenül) az utcán.

DIVAT Ezt a különleges bakancsot választotta Varga Jenő télre.

A szombathelyi sportfeltaláló ízlésén nem lepődünk meg. Mindig különleges öltözékkel örvendezteti meg ismerőseit. Ezt pedig a facebookon is közzéteszi.

LIKE A jákfai modell, Kocsis Korinna ezzel a fotóval gratulált Kulcsár Edinának a Miss World versenyen elért 2. helyezésért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!