Bulvár

2015.02.12. 20:05

Facebook-figyelő

Ismét Facebook posztokból szemezgettünk. Hol vicces, hol elgondolkodtató vagy éppen szemet gyönyörködtető képekre bukkanhatunk a közösségi portálon.

Vas Népe

 

FOGÁS Nem aprózta el a pizzázást a Szombathelyen járó Sterbinszky Károly: rögtön egyméterest rendelt a neves városi étteremben belőle. Úgy tűnik, társa is volt az elfogyasztásában

LIKE Kávé mellett könnyebb dönteni! Vas Népével pedig könnyű lájkot gyűjteni. Ezt a fotót az egyik szombathelyi kávézó tulajdonosa posztolta, amelyet sokan lájkoltak is.

ALBUMOK Végre! Most már nekem is van Stekovics Gáspár-fotóm! Öröm és megtiszteltetés! :)(Szombathely, 2015 By: Stekovics G.)


POSZT Ki, mit ad érte, csere érdekel. Ezzel a szöveggel posztolta egy férfi ezt a fotót a Zsibvásár Szombathely facebook-csoportban, sokak felháborodására.

HOZZÁSZÓLUNK Egy picit megfáztam, remélem, a szauna segíten fog! írta Simon Marcsi szombathelyi modell, facebook-oldalán. Innen is jobbulást kívánunk a szépségnek.

ÁLLAPOTFRISSÍTÉS A magyar valóság. Sokan várták a Szürke 50 árnyalatának filmbemutatóját. Oly annyira nagy hisztéria alakult ki a film magyarországi bemutatója körül, hogy ez a mém-készítőket is megihlette.

HÍRFOLYAM Íme, Jonathan legújabb barátja! Megszerettük egymást

Címkék#Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!