Bulvár

2017.07.18. 13:16

Ezeket a filmeket mutatják még be júliusban

A nyár végén sem maradunk új és izgalmas filmek nélkül. Lássuk, milyen filmeket mutatnak be még ebben a hónapban!

Horváth Izabella

Szerelmes SMS:

Clara elveszti élete szerelmét. Nem tudja feldolgozni a férfi halálát, így SMS-eket küld a telefonjára. Ezt a telefont viszont már más használja. A filmet július 20-án mutatják be a magyar mozikban.

A Valerian és az ezer bolygó városa:

A Luc Besson rendezte sci-fi egy francia képregény sorozat filmre átültetett verziója. Valerian és Laureline a kormány különleges ügynökei és küldetéseket kapnak, amiket el kell végezniük. A filmet július 21.-én láthatjuk először a mozikban.

Dunkirk:

A Dunkirk Christopher Nolan új II. világháborús történelmi filmje. A történet 1940-ben játszódik, amikor is a németek megtámadják a franciákat Dunkerque városánál, a tengerhez szorítja a brit és a francia katonákat. A filmet idén júliusban fogják bemutatni.

Dzsungel-mentőakció:

A film egy harc a dzsungel állatkái között. Igor, a rég nem látott gonosz panda hirtelen felbukkan, és fel akarja robbantani a dzsungelt, a többiek lakóhelyét. Persze ezt nem hagyják szó nélkül. A mese július 17-én kerül a magyar mozikba.

Atomszőke:

Lorraine Broughtont a kém nő, aki bárkit megtanít kesztyűbe dudálni. A film a legújabb megbízásáról szól. Azt a feladatot kapja, hogy menjen el Berlinbe és hozzon el egy listát, amin titkos ügynökök nevei vannak feltüntetve. A filmet július 27-én láthatjuk a mozikban.

Totál Gáz:

Egy szép nyári napon a Cox család utazásra készül nagypapával együtt. Menet közben a család új autója teljesen megőrül, és nem reagál semmilyen parancsra. A filmet július 27-én mutatják be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!