Bulvár

2010.06.17. 10:03

Ha feláll a híd: 60 méteres pénisz az orosz FBI székházával szemben

Megfricskázták az orosz biztonsági erőket és a gazdasági fórum résztvevőit Szentpéterváron: méretes fallosz éktelenkedik az egyik felnyitható hídon. Ha felhúzzák az átjárót, akkor a nem túl művész alkotás is magasba emelkedik.

MTI

Hatalmas nemi szervet rajzoltak ismeretlenek - orosz források szerint egy moszkvai akció- és művészcsoport volt az elkövető - Szentpéterváron, közvetlenül a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) helyi épületével szemben, éppen amikor a Néva parti városban a 14. Nemzetközi Gazdasági Fórumra készülődik az orosz politikai és gazdasági vezetés, valamint számos magas rangú külföldi vendég.

 

 

A Guinness Rekordok Könyvébe illő, 60 méteres, primitív, de jól felismerhető ábrát valakik az éjszaka felnyíló hidak egyikének a felére festették fel, vagyis a nemi szerv a híd felnyitásakor feláll.

A Moszkovszkij Komszomolec című lap csütörtöki beszámolója szerint már két napja attrakciójává vált a rajz, ott fényképezkedik mindenki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!