Bulvár

2009.04.29. 12:34

Hangos szexelés miatt került börtönbe a negyvennyolc éves nő

London - Túl hangos szex miatt került börtönbe egy 48 éves nő Nagy-Britanniában. A hölgy férjével volt ennyire heves, és amikor tíz nap alatt már a harmadik hajnalban rájuk ébredtek a szomszédok, feljelentést tettek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nemcsak sikolyai zavarták szomszédait, hanem a döngés is, amelyet a falhoz faltörő kosként verődő ágy okozott. A hölgy férjével volt ennyire heves, és amikor tíz nap alatt már a harmadik hajnalban rájuk ébredtek a szomszédok, feljelentést tettek.

Az asszony persze nem került volna börtönbe, ha nem visszaeső hangoskodó. Korábban sem tett lakatot a torkára, és emiatt megtiltotta neki a bíróság a kéjkiáltozást nem csak otthonára, hanem a szigetország egész területére szólón. 

Mivel megszegte az "antiszociális viselkedéstől" eltiltó bírói végzést, most rögtön rács mögé került. Május 5-ig biztosan ott is marad, mert csak akkor hoznak ügyében végleges ítéletet. Férje ugyanakkor csendes ember lehet, ellene nem indult még soha eljárás.

Forrás: MTI, ANSA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!