Bulvár

2009.10.12. 12:46

Hannah Montana törölte magát a Twitterről

A Hannah Montana-tévésorozattal ismertté vált Miley Cyrusnak elege lett internetes rajongóinak pletykaéhségéből, ezért inkább törölte magát a Twitter közösségi portálról.

MTI

A 16 éves színész, énekesnő bejegyzéseit több mint egymillióan követték nyomon. A tinisztár azért döntött a mikroblog-szolgáltatáson lévő fiókja megszüntetéséről, mert magánéletét valódi privát szféraként szeretné kezelni.   

Az egyik legaktívabb twitterezőként számon tartott Miley rajongóinak egy YouTube-videóban rappelve magyarázza el döntésének okait.   

A sztár korábban a Twitteren írta, hogy jelenlegi barátjának, Liam Hemsworth ausztrál színésznek sincs twitteres fiókja és szeretné, ha Mileynak sem lenne.
   
Az internetre feltett videóban azonban tagadja, hogy a barátja miatt törölte volna magát, az okok között a szenzációéhes médiát nevezte meg, amely minden, 140 karakteres bejegyzéséből hírt csinált.

Miley elreppeli távozásának okait a twitterről:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!