Bulvár

2012.03.07. 10:16

Harry herceg csalt!

Harry herceg - kis csalással ugyan, de - lesprintelte Usain Boltot, a férfi 100 és 200 méteres síkfutás világcsúcstartóját Kingstonban.

MTI/AP

Harry herceg, Károly brit trónörökös kisebbik fia II. Erzsébet trónra lépésének 60. évfordulója alkalmából utazott el Jamaicába, ahol egy egyetemi atlétikapályán vállalkozott egy versenyre napjaink legnépszerűbb vágtázójával.

 

 

A herceg még a rajtpisztoly eldördülése előtt elstartolt, s mire Bolt észbe kapott, ő már messze járt. Harry a vágta végén diadalittas üvöltéssel ért célba, miközben Bolt csípőre tett kézzel, mosolyogva értetlenkedett, majd lekocogta a távot.

"Csalt! Visszavágót kértem tőle, augusztusban Londonban futhatnánk, de ő azt mondta, hogy túlságosan elfoglalt lesz" - nyilatkozta nevetve Bolt.

Harry és a jamaicaiak háromszoros olimpiai bajnoka összecsapásuk után az atlétikáról beszélgettek a főként egyetemistákból álló hallgatóság előtt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!