Bulvár

2009.11.18. 14:41

Hatszáz kilométert és kilenc órát autózott az újságért

Csak elugrott autójával újságot venni a közelbe, ám végül 9 órán át hajtott és 600 kilométert tett meg a sajtótermékért egy öregúr Ausztráliában.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A földrésznyi országban persze nincs súlyos hiány lapokból, a 81 éves férfi azért hajtott egész estig a reggeli lapért, mert eltévedt, miután rossz helyen tért le egy autópályáról.

A kilencedik óra végén sem ért még haza, csupán egy benzinkútnál kötött ki, ahol végre segítséget kért egy rendőrtől. Odaadta neki a mobiltelefonját, és megkérte, beszéljen a feleségével - mármint az övével. (Hogy miért bízta ezt a rendőrre, ahelyett, hogy maga telefonált volna, azt csak sejteni lehet. Feltehetően tart a nejétől.)

A rendőrség végül hazakalauzolta. A férfit "sajtó-odüsszeiája" után megkereste a sajtó. Arra a kérdésre, hogy nem kellene-e GPS-t - műholdas útikalauzt - beszereltetnie az autójába, azt felelte: teljesen felesleges, mert életében csak egyszer tévedt el...

 Forrás: MTI/Reuters

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!