Bulvár

2012.05.14. 08:33

Hogyan lett ötévesen anya egy kislány?

Egy perui kislány ötévesen szült. Ezzel ő lett a világ legfiatalabb anyukája.

Vas Népe

A nem mindennapi eset 1939-ben, Peruban történt, amikor Lina Medina ötévesen egy kisfiút szült. A kislány mindössze 5 éves és 7 hónapos volt, amikor világra hozta a babát.

A kislány szülei először azt hitték, gyomordaganata van a gyermeknek. A kórházban az orvos, Dr. Gerardo Lozada azonban meghökkentő diagnózist állított fel: az ötéves kislány terhes. Két hónappal később megszülte a gyermeket, akit Gerardónak neveztek el.

Hogy hogyan eshetett teherbe egy ötéves kislány, az a mai napig rejtély. Az orvosok az agyalapi mirigy betegsége miatt kialakult hormonzavarra fogták a dolgot.

Lina jelenleg a perui főváros "Little Chicago" negyedében él férjével, Raúl Juradóval, akitől 1972-ben gyermeke is született.

A gyermek, Gérardo, csak 10 évesen tudta meg, hogy akit a nővérének hisz, az valójában az édesanyja. Később, 40 évesen meghalt, 7 évvel azután, hogy megszületett Lina második gyermeke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!