Bulvár

2009.07.16. 13:00

Így gyulladt meg Michael Jackson haja - exkluzív videó a sztár balesetéről!

Los Angeles, New York - Egy eddig sosem látott videó jelent meg Michael Jackson 1984-es balesetéről a US Weekly honlapján. Látszik a felvételen, hogy hogyan csapnak a levegőbe a lángok a pop királyának fején, majd milyen súlyos égési sérüléseket szenved a Pepsi reklámfilm forgatásán.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Itt megnézheti a videót!


Jackson halálának tisztázatlan körülményei továbbra tematizálják a médiát és a közvéleményt. A US Weekly honlapján egy mindeddig ismeretlen videó jelent meg, amely azt mutatja, hogyan gyulladt meg az énekes haja 1984-be egy Pepsi reklámfilm forgatásán. Az esetről annak idején csak fotók láttak napvilágot. A magazin nem nevezte meg a filmfelvétel forrását. A fején és arcán szerzett égési sérülések soha nem múló, komoly fájdalommal jártak, s a sztár a fájdalomcsillapítók rabjává vált. A Pepsi 1,5 millió dollárt fizetett Jacksonnak a balesetért.


Fotó: archív

Harmadik hete vezeti a lemezeladásokat Michael Jackson: a halála óta eltelt időben már 2,3 millió albumát adták el, a legtöbben a Number Ones című válogatáslemezét keresik. Szólólemezeit a múlt héten 1,1 millió példányban vásárolták meg - jelentette szerdán a Nielsen SoundScan médiafigyelő cég. 

Míg a sztár halálát követően elsősorban az online letöltések száma ugrott a magasba, jelenleg az eladások 90 százalékát a lemezeivel nagy sietve újra feltöltött boltokban megvásárolható CD-k teszik ki.
 A halálát megelőző héten tízezer példányt adtak el Michael Jackson albumaiból, és utoljára 2001-es Invincible című lemeze iránt volt hasonló érdeklődés, a debütáló korongból akkor 366 ezer fogyott.
 Miközben mostanság legkeresettebb albuma a Number Ones, a lemez 2003-as bemutatkozásakor nem jutott feljebb a lemezforgalom toplistájának 13. helyénél. Megjelenése óta azonban - a mostani rohamot beleszámítva - összesen 2,6 millió példányt adtak el a válogatásból, s az idei év mérlegét tekintve jelenleg ez a nyolcadik legkelendőbb album.

Forrás: (MTI/Reuters/AP)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!