Bulvár

2015.01.12. 13:20

Bennfentes - A három grácia tudja mi a menő

A hétvégén a megyebálon és az esküvői kiállításon is járt közkedvelt Bennfentes oldalunk stábja, hogy a kulisszák mögé pillantson.

Kovács Ágnes

Klasszikus elegancia vagy különleges ruhaköltemények? Ez a dilemma felmerül azokban is, akik a következő hetekben sorozatban jelentkező bálokon szeretnének részt venni, de azokban is, akik tavasszal vagy nyáron készülnek esküvőjükre. A hétvégén mindkettőre láttunk példát: találkoztunk például olyan városi politikussal, aki csokornyakkendőben adta meg a módját, viszont akadt több olyan fiatal hölgy is, aki rövid koktélruhában indult el mulatni. Összefutottunk egy valódi dívával, Szulák Andreával, olyan divattervezővel, aki extravagáns ötletei ellenére egyszerűen elegáns ruhát visel, valamint sminkes is adott tanácsokat a fiatal (vagy idősebb) párok legszebb napjához.

Saját divatot teremt

Fotók: Tímár Gergely

TREND Szigeti Vanda, ruhatervező egyszerű fekete-fehér ruhájával klasszikus eleganciát képviselt. Elmondható egyedi alkotásairól is. A képen egy rafinált szabású alkalmi ruhát láthatnak olvasóink, amelyet Vanda álmodott különleges anyagokból. Letisztult, finom vonalú menyasszonyi ruháinak különlegessége, hogy mindegyik egyszeri és megismételhetetlen. A tervező ragaszkodik ahhoz, hogy kreációival a nők egyedi karakterjegyeit is meg tudja mutatni.

A jó smink fél siker

SZÉP Az Esküvő Kiállításon Markó Éva, sminkmesterrel arról is szót ejtettünk, milyen az igazi alkalmi trend. Éva nagy élvezettel mesélt, hiszen régóta tanítja is a mesterséget.

A három grácia tudja mi a menő

KOKTÉLRUHA Nem kellett sokáig kérlelnünk a képen látható csinos hölgyeket, hogy legyenek modelljeink. Az egyik standnál beszélgettek, készültek, csinosították magukat mindnyájan. Varga Sarolta, Perlaki Nóri és Janzsó Kira rövid koktélruhát viseltek, a széles nyakkivágás miatt frizurájukat divatos kontyba fésülték. Perlaki Nóri, az ismert rádiós műsorvezető-főszerkesztő elmondta: a piros szín közel áll nyitott, impulzív személyiségéhez.

Koffein a munkához

KÁVÉ Éppen egy forró feketét rendelt Kiss Margit üzletvezetőtől a népszerű televíziós, Bartók Zoltán, amikor stábunk arra járt. Zoli szerepet vállalt a kiállításon, így a munkához energiára volt szüksége.

Itt a farsang áll a bál

ELEGANCIA A Bennfentes stábja részt vett az Esküvő Kiállításon és a Megyebálon is. Rovatunkból kiderül kik látogattak el az eseményekre és persze az is, milyen ruhát viseltek a hölgyek az elegáns rendezvényeken. Elsőként V. Németh Zsolt vidékfejlesztési államtitkárt láthatják, aki feleségével V. Németh Klárával érkezett a bálra. Klára asszony fekete estélyijét a ruha nyakkörének gazdag díszítése tette ünnepélyessé.

A klasszikus elegancia

KÉKLŐ Női olvasóink bizonyára arra is kíváncsiak, mely estélyi ruhák voltak a legszebbek a Megyebál táncparkettjén. A tapasztalatok azt mutatják, hogy legtöbben feketét viseltek, hozzá általában vékony stólát, kis bolerót választottak. Az egyik legcsinosabb alkalmit Koczka Gabriella választotta, ő kék selyem estélyiben érkezett, amelyhez elegáns vállkendő tartozott. Koczka Tibor, Szombathely alpolgármestere csokornyakkendőt hordott, amely a letűnt korok divatját idézte meg, azt sugallva: a klasszikus mindig aktuális.

Fényes, csillogó, díszes ruhákhoz

EGYSZERŰ Illés Károlyt, Szombathely alpolgármesterét is sikerült megörökítenünk. A városvezető éppen feleségével, Illés-Szegedi Erikával koccintott. Ezen a képen is jól látszik, hogy Erika estélyije csillogó kelméből varrott, talán ezért választott a finom holmihoz visszafogottabb ékszert a csinos hölgy. A nők gyakran tűzik kontyba ilyenkor a hajukat, hogy jobban érvényesüljön viseletük, ő mégis a kibontott természetes frizurához ragaszkodott. Természetes volt és csinos.

A bálban egy valódi díva is fellépett

STÍLUS Szulák Andreával többször is készítettem interjút. Mindig készséges, kedves volt, igazi profi. A bál díszvendégeként fantasztikus hangja mellett, jó stílusát is megismerhettük, amely öltözködésében is megjelent. Haja világosabb tónusú lett az utóbbi időben. Az ismert nótákkal elvarázsolta a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!