Bulvár

2017.02.20. 18:15

Bennfentes - Jöjjenek a fiatalok!

Ragyogó napsütésben kergették a telet a szarvaskendi böllérfesztivál résztvevői szombaton. A zenének - ahogy arról felvételeink is tanúskodnak - legalább olyan fontos szerepe volt a gasztronómiai mulatságon, mint a pálinkának. Akárcsak Kőszegen, ahol a város fúvószenészei báloztak vendégeikkel: ahogy azt már megszokhattuk, szigorúan jelmezben.

Nagy Ildikó

A legédesebb jelmez

BABYBOOM Az Ocho Macho zenekar trombitása, Mórocz András Perez és felesége, Ágnes (mindketten a kőszegi fúvószenekar tagjai) igazán kreatív módon tudatták a világgal, hogy hamarosan gyarapodik a család. A kőszegi fúvósfarsangra Kinder csokinak öltözve érkeztek, a meglepetés felirat pont Ágnes gömbölyödő pocakjára került. Gratulálunk mind a babához, mind az ötletes jelmezválasztáshoz!

Jöjjenek a fiatalok!

TŰRÉSHATÁR A látszattal ellentétben nem az a kifejezetten bálozós típus vagyok, a sajátunkon kívül csak az egyik civil szervezet rendezvényét látogatjuk - jegyezte meg Bakos György, a kőszegi fúvósok vezetője. A zenészbálon - melynek szervezőjeként volt jelen - két órakor érték el a tűréshatárt feleségével együtt, majd átadták a parkettet a még fiatalabbaknak.

Egy eszpresszót kérnék,kisasszony!

SEGÉD A Vas Népe stábja is részt vett a szarvaskendi böllérfesztiválon, de nem csak érdeklődőként: kávét kínáltunk a hajnalban kelő, szorgoskodó versenyzőknek és a látogatóknak. Digitális főszerkesztőnk, Mehlhoffer Tamás kislánya is segédkezett, Mimi szorgosan főzte az eszpresszókat és a hosszúkávékat. Még akkor is, ha éppen senki sem kért. Így esett meg, hogy többen nem aludtunk szombat éjjel - hiszen nem hagyhattuk kárba veszni a finom kávét.

Államtitkári kísérettel

HÚR Azt tudtuk, hogy V. Németh Zsolt államtitkár, országgyűlési képviselő több hangszeren is remekül játszik, a böllérfesztiválra is nagybőgővel felszerelkezve érkezett. Azon viszont meglepődtünk, hogy egy dal erejéig hírszerkesztőnk, Nagy Ildikó is boldogult a citerával. Köszönet a hangszert kölcsönadó önzetlen segítőknek: a kenyeri citerazenekart erősítő Csihar testvéreknek: Györgynek és Tibornak.

Gyógykúra volt ez is

DALOS A bobai Kulman Ferenc sok embert dalra fakasztott a szarvaskendi böllérfesztiválon. A NAV és a rendőrség közös csapatát vezető egykori országos és vasi rendőrfőkapitány, dr. Orbán Péter altábornagy (nem mellesleg remek vadász) sem úszta meg: képünkön a rábapatyi gasztroördögök egyikével, Bíró Jenővel nótázik éppen. Dr. Orbán Péter egy háromhetes hévízi gyógykúrát szakított meg a böllérfesztivál kedvéért: mint mondta, kezelőorvosa és felesége is engedélyezte számára a rövid eltávozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!