Bulvár

2010.01.23. 14:06

Keleti hangulat, hastáncbemutatóval

Vízipipa, keleti ízeket idéző teakeverékek és ételek, játékok, no és hastánc minden mennyiségben. Tálcán kínálták a kelet eszenciáját az Orient-Tál bálon Szombathelyen a Palace Cafeban pénteken éjszaka.

Farkas Eszter

Igazi keleti hangulat várta mindazokat, akik ellátogattak pénteken este a Palace Cafeba. Az Orient-Tál bálon a vendégek megízlelhették a finom keleti teakeverékeket és ételeket, vízipipázhattak valamint a játéksarokban  különböző keleti jellegű kockajátékokban tehették próbára a szerencséjüket.

A bált egy igazán nemes célért szervezték meg. Az est bevételéből a "Kézfogás a gyermekekért" Szociális Egyesületet támogatták a szervezők. A bál hastáncbemutatóval kezdődött, melyen több vendégcsoport is fellépet. Elsőként a házigazda Mira Orient csoport lányainak produkciója kápráztatta el a közönséget.

A Mira Orient több Vas megyei településen önállóan működő csoportok társulásaként jött létre Szombathelyen 2006-ban. Pénteken éjszaka a sárvári Cerah, a pecöli Nap Nővérek, a szombathelyi Shemehs mellett olyan táncosok is szórakoztatták a közönséget, akik még nem alakítottak saját csoportot.

A hastánc széles skáláját  vonultatták fel a szervezők azzal, hogy más megyékből is hívtak táncosokat: Zalaegerszegről az Ezer Rózsa Kertje Hastánccsoportot, Mikola Nikolettát  Sümegről, Zaraat Tapolcáról.

A hastáncbemutatók között a Kassai-Horváth duó biztosította a talpalávalót. Egy darabig. Ugyanis az együttes egyik tagja a színpadon rosszul lett. Szerencsére nem történt semmi komoly baj, csupán egy kicsit korábban került sor a tombolasorsolásra.

Az értékes ajándékok kiosztása után ismét táncbemutató következett, majd szabadrázású csípőbajnoksággal döntötték el azt, hogy ki a bál uralkodója és uralkodónője. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!