Bulvár

2012.01.17. 08:34

Kínos baki a TV2-nél: rossz felvételt használtak

Egy régebbi hajóbaleset felvételét használták a TV2 Mokka című műsorában, mikor a Costa Concordia katasztrófájáról számoltak be.

Vas Népe

 A TV2 Mokka című műsorában a Costa Concordia óceánjáró balesetéről számoltak be reggel, azonban rossz videófelvételt használtak hozzá. Amikor arról beszélt a riporter, hogy mi zajlott a hajó belsejében, amikor a baleset történt, hogy repültek a székek és az asztalok, akkor egy korábbi, 2008-ban történt hajóbaleset felvételeit mutatták a nézőknek.

Videó:

 

A felvételt az esti Tények műsorban is bemutatták.

A balesetről készült videó megtalálható a Youtube videómegosztó portálon is, melyen látható, hogy 2008. júliusában, a P&O hajó Új-Zélandnál történt balesetéről van szó.

Videó:

 

Koltay Tamás, a TV2 szóvívője elmondta, szerkesztési hiba történt. A feltöltési dátum alapján ugyanis mostani felvételnek hitték a videót. Egyébként a 2008-as baleset képei más híradót is megtévesztett, de ők már eltávolították a felvételt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!