Bulvár

2009.04.20. 10:30

Lady GaGa fejlődik: leragasztja rakoncátlan mellbimbóit - fotókkal!

USA - Egy korábbi esetből tanulva a hipertrendi énekesnő, <em>Lady GaGa</em> ezúttal elővigyázatos volt: átlátszó felsője alatt ragasztócsíkokkal takarta el bájait - félig meddig sikerült.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Egy hónappal ezelőtt még nem volt ilyen óvatos, kivillantak a féltett bájak. Ezeket ide kattintva megtekintheti. 

Azóta tanult az esetből a popsztár: sokat sejtető felsője alatt fekete X-ekkel jelölte meg a célterületet csütörtök éjjeli fotózgatása közben. Talán ez az első lépés afelé, hogy elgondolkozzon azon, nem biztos, hogy átlátszó ruhát kellene viselnie? 

Mindenesetre, lehet, hogy a figyelemfelkeltés volt ezzel az egyedüli célja. Hát akkor nézzük!


  
Képek forrása: egotastic.com

Ki is ő valójában? 

Lady Gaga, becses nevén Stefani Joanne Angelina Germanotta még csak 22 éves, de máris Amerika egyik új üdvöskéjeként Madonna nyomdokaiba léphet, vagy inkább lekörözheti. The Fame című albuma igazi zenei csemege. Nem csupán a korong címe vagy a Miss Universe 2008 vietnámi döntőjében való szereplés hozta meg a hatalmas hírnevet a pöttöm énekesnőnek. A lemez mögött kemény munka, dalszövegírói tudás és igazi ösztönös tehetség áll, s mindez erőteljes, kellemes hanggal párosul. Kellett azonban emellé valami szokatlan: a földöntúli megjelenésű, arcdíszekkel festett, ezüstszőke parókás, kivetítős szemüveges divatikon, Lady Gaga, mint trendi művész így születhetett meg. Akármennyire elutasítja azonban bárki is a hipertrendi látszat miatt, valójában ő egy értelmes, tehetséges, cserfes leányzó, akit nagyon jó hanggal áldott meg az ég. 

Beceneve a Queen Radio Gaga című slágerén alapszik. 2009-ben még Grammy díjra is jelölték a legjobb dance zeneszám kategóriában, de végül a Daft Punk lett a befutó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!