Bulvár

2010.08.05. 10:10

Laurence Fishburne lánya a pornóiparban debütál

Úgy tűnik, hogy a színitanodák ideje lejárt. Legalábbis Hollywoodban mostanában más a divat: pornóvideóval próbálják a színésznői ambíciókkal megáldott hölgyek megszerezni a hírnevet maguknak. Most épp Laurence Fishburne lánya rukkolt elő egy profi pornófilmmel.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Kim Kardashian és Kendra Wilkinson után a Vivid produceriroda Laurence Fishburne 19 esztendős lányának filmjébe fektetett be. Montana Fishburne "Chippy D" művésznévvel debütál a videóban, amellyel hírnevet szeretne magának szerezni, na meg persze megvetni a lábát Hollywoodban.

Kim Kardashian kiszivárogtatott pornófilmje adta az ötletet a Fishburne-lánynak, hiszen láthatta, hogy egycsapásra milyen híres lett példaképe. (Kim házipornót forgatott partnerével, amelyet aztán kiszivárogtattak a médiába is.) Montana reméli, hogy nála is hasonló lesz majd a helyzet, ezért semmit nem bízott a véletlenre: profi stábbal, profi minőségű filmet forgattak, s nem kiszivárogtatással, hanem eladási céllal kerül a nagyközönség elé ezév augusztusának közepén.

A lány elmondása szerint az első néhány percben még zavarban volt, majd feloldódott, s temérdek (otthon szerzett) tapasztalatát és tehetségét latba vetve leforgatta a szerinte kitűnőre sikerült kisfilmjét.

De miért forgat az egyik nagy hollywoodi sztár csinos, fiatal lánya pornófilmet? Valószínűleg máshogyan is előtérbe kerülhetett volna... Az afro-amerikai szépség teljesen biztos abban, hogy helyesen döntött, s hogy ez a lépés kinyit majd neki jó néhány ajtót.

A színész apuka nem valószínű, hogy ilyen "filmes" karriert szánt csemetéjének, s mint azt sejteni lehetett: egyáltalán nem repes az örömtől. Lánya azonban biztos benne, hogy meg tudják beszélni a problémát, s mi több: szerinte apja támogatni is fogja, mint mindenben az életben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!