Bulvár

2009.10.12. 09:08

Levetkőzik a Playboynak a Simpson-család anyukája

Meztelenül mutatkozik Marge Simpson, a 20 éves jubileumát ünneplő rajzfilmcsalád matriarchája a Playboy novemberi borítóján - igaz, kényesebb testrészeit kitakarja a lap emblematikus nyuszifeje.

MTI

A férfimagazin, amely még sohasem alkalmazott rajzolt modellt a borítóképhez, részben a töretlen sikerű amerikai rajzfilm 20. születésnapjával, részben a húszas éveiben járó, fiatalabb olvasótábor megnyerésével magyarázta a "forradalmi" újítást. 
   
A magazinban további háromoldalas képet szenteltek Marge-nak, akit legjobb formájában, igazi szexszimbólumként ábrázol a kiadvány. Lehet, hogy Homer, a családfő ezt rossz szemmel nézi, de Bart, a fiuk biztos örömmel dicsekszik majd vele az iskolában. Hiszen a rajzolt címlaplány "erotikus csábereje" semmiben sem marad el az olyan korábbi nagy elődökétől, mint Manrilyn Monroe vagy Cindy Crawford.
   
Az október 16-án a standokra kerülő Playboy-szám Az ördögi Marge Simpson címmel cikket is ígér a népszerű rajzfilmcsalád tagjával.
   
Scott Flanders, a Playboy Enterprises minap kinevezett új vezetője elmondta, hogy a Marge-os borítót és címlapsztorit viccesnek szánták, amivel az átlagosan 35 éves olvasótáboruk mellett a fiatalabbak felé szándékoztak nyitni.
   
A magazin példányszáma 2009. júniusára 9 százalékkal csökkent, az internetes konkurencia erősen érződik az eladásokon. Flanders azonban kijelentette, hogy "csak a holttestén keresztül" hagynak fel a nyomtatott kiadással.
   
Simpsonék Amerika legnépszerűbb rajzfilmes családja. Az animációs széria 1989-ben indult egy karácsonyi epizóddal. Az eltelt két évtized alatt 24 Emmy-díjat söpörtek be az alkotók, s idén további két évadra meghosszabbították a szerződésüket a Fox televízióban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!