Bulvár

2010.07.13. 11:40

Mad Max Gibson újra bevetésen: megütötte gyermeke anyját

Többek szerint Mel Gibson karrierjének vége van. A színész-rendező az utóbbi időben nem szerepeibel, hanem magánéleti balhéiban domborít, nem túl jól.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Mel Gibson állítólag egy felvétel szerint elismerte, hogy arcon ütötte volt barátnőjét, Oksana Grigorievát, a nyolc hónapos közös gyermekük anyját - legalábbis ez hallható azon a nyolcperces telefonbeszélgetésen, amelyet egy sztárokkal foglalkozó hírportál hozott nyilvánosságra.

Mel és Oksana szakítása kezdetben csöndesen indult, ám a filmsztár ügyvédje azzal vádolta meg az orosz származású énekesnőt, hogy nem engedi apjához a kislányt. A RadarOnline.com oldalon közzétett felvételen az Oscar-díjas hollywoodi színész jellegzetes hangjához hasonlító férfi azt mondja Grigorievának, hogy megérdemelte a verést miután az énekesnő felrótta neki, hogy két fogát eltörve ököllel arcul ütötte.

Az ellene felhozott vádakra Gibson csak annyival felelt, hogy mutasson Oksana fotókat összevert arcáról (ha van ilyen), mert így szerinte nincs bizonyíték a vádaskodásra, ám megérdemelte, amit kapott. Valószínűleg nincs tisztában a Mad Max sztárja azzal, hogy ezzel a kijelentésével gyakorlatilag bevallotta tettét, mint ahogy azzal sem, hogy sorozatos botrányai nem segítik előre a gyermekelhelyezési perben.

Testi sértéssel vádolja tehát a bíróság a színészt, ám nem ez az egyetlen probléma. Bár Los Angeles serifje nem erősítette meg az információt, de olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint a színész fegyverrel is fenyegette egykori kedvesét.

Gibson próbálja a rendőrségre is ráhúzni a vizes lepedőt: is állítja, hogy a rendőrök pénzért információt próbáltek tőle kicsalni valamint megfenyegették, hogy nyilvánosságra hozzák ügyeinek részleteit.

Hollywoodban nem repesnek a színész viselkedéséért és életmódjáért, s ebben aközösségben a rasszizmust és az antiszemitizmust sem fogadják el. Előbb vagy utóbb ki fogják zárni köreikből az alkoholproblémákkal is küzdő sztárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!