Bulvár

2012.01.31. 13:14

Metálban nyomulnak a mai nyolcévesek (videók)

Britney Spears és Justin Bieber után műfajt váltottak a gyereksztárok: kemény rock és metál zenében nyomulnak az interneten.

Vas Népe

Juliet első metal dala

Ha Juliet bandát szeretne alapítani, mindenképpen ajánljuk figyelmébe Zoe Thomsont. A második osztályos kislány kirázza a kisujjából a finn Stratovarius Stratosphere című metáldalt. Úgy pengeti a gitárt, mint a profik. A Youtube-on vált sztárrá a szőkeség, akinek első videóit hatéves korában készítették a szülei, azóta eltelt két év, és igen sokat fejlődött. Mi lesz tíz év múlva?

Zoe Thomson

De banda is alakult már nyolc- és tízéves gyerekekből. A The Mini Band szintén a Youtube-on vált ismertté. A brit gyerekbanda már koncerteket is ad, ahol főleg a Metallica slágereit adják elő. Már klipet is forgattak!

The Mini Band

A gyerekek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Míg egyesek óriási tehetségeket látnak bennük, mások amiatt aggódnak, hogy hová tűnik a gyerekkoruk. Ha már nyolcévesen a rivaldafénybe kerülnek, mi lesz velük húszéves korukra? Számos negatív példa sorakozik fel, melyek azt mutatják, hogy még el sem érik a felnőttkort ezek a tinisztárok, máris kiégnek, majd a droghoz és az alkoholhoz nyúlnak, húszéves korukra pedig túl lesznek első elvonújukon is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!