Bulvár

2012.04.23. 21:06

Michael Jackson hologramként térhet vissza

Tupac "feltámadása" után Michael Jackson lehet a következő énekes, aki hologramként tér vissza.

zaol.hu

Tupac Shakurt, a 16 éve elhunyt rappert, a kaliforniai Coachella fesztiválon keltették életre virtuálisan két szám erejéig, és most úgy tűnik Michael Jackson lehet a következő, aki halála után is koncertet adna. "Nem lenne csodálatos? Bár az ötlet már két éve is felmerült Michael Cirque Du Soleil show-ja alkalmával" - nyilatkozta az énekes egyik testvére, Jackie, akivel még a Jackson 5-ban zenéltek közösen.

Az biztos, hogy a Jackson 5 turnéja - Michael Jackson hologramjával - minden idők legjövedelmezőbb koncertsorozata lehetne - állította egy másik forrás a Sunnak.

Eközben Dr. Dre, akivel Tupac hologramja fellépett a fesztiválon, tagadta, hogy turnét terveznének a virtuális rapperrel. "Szigorúan csak a Coachellára szántuk. Nem egy turnéhoz készült." Pedig korábban olyan hírek is terjedtek, hogy Dr. Dre egy másik rapper, Nate Dogg, valamint Jimi Hendrix és Marvin Gaye hologramján is elgondolkozott.

A rajongók fantáziája persze már Tupac feltűnésekor meglódult, és hamar össze is állt a következő Coachella programja, csupa halott hírességgel:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!