Bulvár

2009.04.27. 11:49

Nem futó kaland: maratoni közben házasodtak össze

London (MTI) - Futólag házasodott össze egy pár Nagy-Britanniában: a hét végi londoni maratonin lépett frigyre. A páros ideje esküvőstül 7 óra 5 perc lett.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az 50 fős násznép és a pap - katolikus esküvő volt - azonban nem tartott lépést velük, ezért még kitérőt is kellett tennie a 37 éves menyasszonynak és 44 esztendős vőlegényének, bár csak 800 métereset a szertartáshoz. 

A futókaland így nem futó kaland lett, a már házaspár visszafutott a mezőnyhöz és teljesítette a távot: a célvonalon a férj a karjában emelte át asszonyát, aki csokrát is magával vitte, és a finisnél dobta hátra. A páros ideje - esküvőstül - 7 óra 5 perc lett. Ebben egy villámgyors zuhanyozás is benne volt a szertartás előtt. 

A 28. londoni maratoni további 35 ezer futója közül senki más házasodott a viadal közben, de nem is vált el. A verseny leggyorsabbja, egy kenyai férfi 2 óra 5 perc 10 másodperc alatt tette meg a távot - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!