Bulvár

2009.12.13. 11:10

Niki Belucci, a topless DJ Franciaországban is hódít

A francia Radio FG által meghiredtett World Top D.J.’s 2010 verseny jelöltjei között Niki Belucci is szerepel. A magyar lemezlovasnak a világ legjobbjaival között kell bizonyítania, hogy nem véletlenül kedveli őt a közönség.

Gyuricza Ferenc

A francia adó által elindított, s jövő év január 31-ig tartó verseny célja, hogy a közönség egy 155 nevet tartalmazó listából kiválassza a kedvencét. Niki Belucci-nak olyan világhírű lemezlovasokkal kell megmérkőznie, mint Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Carl Cox, Martin Solveig, Roger Sanchez vagy Bob Sinclar. Külön elismerés a magyar D.J. részére, hogy az övén kívül csupán hét női lemezlovas - angol D.J. Paulette és Smokin Jo, a német Ellen Alien, a francia Jennifer Cardini és Miss Kittin, az izraeli Offer Nissim, valamint a spanyol Sarah Main - neve került fel a listára.

Niki Belucci-t Franciországban különösen kedveli a közönség, a magyar előadót már 2007 szeptemberében jelölték a Burn D.J. Awards-on a Legjobb női lemezlovas kategóriában, a mix-eit pedig folyamatosan hallhatóak az egyik leghallgatottabb francia rádióállomásnak számító Radio FG műsorában. 

Zenei hírekért, koncerfotókért klikk ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!