Bulvár

2010.01.12. 16:35

Notebookot kapott online játékunk nyertese

Átadtuk a megújult online változatunkhoz kapcsolódó játékunk nyereményét a Vas megyei győztesnek. Sziklai Attila tegnap egy notebookkal lett gazdagabb.

Bajdó Bettina

November elején  kapott új külsőt a www.vasnepe.hu portálunk, amely már hónapok óta önálló híroldalként működik, több új szolgáltatást (videók, tematikus rovatok stb.) kínálva. Az oldal azóta is folyamatos fejlesztés alatt áll, elsősorban a tartalmi elemek újulnak meg a következő hónapokban a grafikai és dizájnelemek átalakítása után.

További akciókkal és játékokkal is jelentkezünk a jövőben is, illetve  a folyamatosan frissülő hírek mellett  hangsúlyos szerepet szánunk az oldalhoz kapcsolodó közösségek erősítésének.

Ezért indítjuk hamarosan a megyét lefedő tudósító hálózatunkat, illetve a megye labdarúgásával foglalkozó Vasi foci mellékletünk látogatói is több újdonságra számíthatnak már a bajnoki szezon folytatása előtt.  

A portál megismerését segítette torpedójátékunk, amelyre több ezren regisztráltak. A játékosok több hónap  át gyűjthették a pontokat a külön erre a célra fejlesztett játékban. A regisztrált felhasználók közül végül a szombathelyi Sziklai Attila lett a nyertes, ő vehette a fődíjat, egy notebook-ot Török Tibortól, a Pannon Lapok online főszerkesztőjétől.

Sziklai Attila érdeklődésünkre elmondta, hogy nagyon örül  a nyereménynek. Amikor felhívták, hogy ő nyerte meg a notebook-ot, el sem hitte. Attila naponta három-négy órát internetezik, játszik és cikkeket olvas a világhálón.

Honlapunkat is folyamatosan látogatja, egy ismerőse hívta fel figyelmét a nyereményjátékra. Elárulta, hogy lánya is jól jár a nyereménnyel, ugyanis ő kapja meg az asztali számítógépet. Attila naponta három-négy órát internetezik,  leggyakrabban játszik és olvas

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!