Bulvár

2009.04.01. 14:11

Összeállt Rihanna és Katy Perry

USA - A popbarátságok idejét éljük, s a legutóbbi épp <em>Katy Perry</em> és <em>Rihanna</em> között szövődött. A két hölgy elválaszthatatlanná vált egymás számára az elmúlt hetekben.

nincs nev

Katy akkor került kapcsolatba a barbadosi énekesnővel, mikor segítő kezet nyújtott neki azután, hogy Chris Brown keze járt el Rihanna arca felett februárban... 

Katy segített Rihannának túljutni a megpróbáltatásokon a színfalak mögött és kulcsszerepet játszott abban, hogy elcipelte őt csajos éjszakai kiruccanásokra.

Egy bennfentes azt mondta a thesun.co értesülései szerint, hogy "Katy ott volt, mikor Rihannának a legnagyobb szüksége volt rá, és bármennyire is szörnyű volt a helyzet Chrisszel, ez az egy jó dolog, a két lány barátsága mégis származhatott belőle".

Mindkét énekesnőnek sok szomorúságon kellett mostanában keresztülmennie, így rettenetesen élvezték, hogy csak csajos dolgokat csináltak. 

Az új "párocska" most reméli, hogy bokros teendőik közepette találnak egy olyan napot határidőnaplójukban, amikor eljuthatnak egy hosszabb csak csajos kiruccanásra is kettecskén Puerto Ricóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!