Bulvár

2009.05.05. 18:11

Pizzériát tarolt le egy Ferrarival Nicolas Cage kaszkadőre (videóval)

New York - Oh no, oh my God, Jesus Christ kiáltások közepette rohant bele egy Ferrari az útmenti pizzériába a New York központjában lévő Times Square-en. Az eset a Nicholas Cage főszereplésével készülő A bűvészinas (The Sorcerer's Apprentice) című film forgatása közben történt, két ember megsebesült.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A baleset helyi idő szerint hétfő hajnalban történt egy autós üldözés felvételekor: egy Ferrari egy Mercedest üldözött, s eközben több autót kellett kikerülnie a forgalom elől előzetesen lezárt utcákon, de szemtanúk szerint a Ferrarit vezető kaszkadőr elvesztette a kontrollt a jármű felett, és miután kidöntött egy lámpaoszlopot és felborított több újságautomatát, belerohant egy pizzériába - jelentette a New York Post című lap.
 
A rendőrség elmondása szerint egy 23 éves férfit a kidőlő lámpaoszlop sebesített meg, egy 21 éves nő a lábán sérült meg; a kaszkadőrnek nem esett baja. 
 
Egy szemtanú videóra vette az üldözést és a későbbi balesetet - a felvételt az újság feltette a weboldalára (www.nypost.com).
 
A Disney 1940-ben készített rajzfilmet Paul Dukas A bűvészinas című nagyzenekari művének zenéjére és Goethe azonos című balladájára - ennek alapján készül a New York-i környezetbe helyezett akciófilm, melyben Nicolas Cage alakítja az inast kereső mágust. A szintén a Disney által gyártott film bemutatóját a jövő év nyarára tervezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!