Bulvár

2009.04.26. 19:54

Salma Hayek: esküvő álarcos bállal Velencében

Velence (MTI/dpa) - A titokban tartott Valentin napi esküvője után másodszor is férjhez ment kislánya apjához Salma Hayek színésznő.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A mexikói híresség és Francois-Henri Pinault francia milliárdos Velencében mondta ki ezúttal a boldogító igent pompázatos esküvő közepette. A La Fenice színházban valódi velencei karneváli stílusban megrendezett kézfogón a pár kétéves kislányuk Valentina Paloma kíséretében jelent meg.

A vasárnapi olasz napilapok szerint a maskarás esküvői bálon számtalan híresség vett részt, köztük Bono, a U2 frontembere, Ashley Judd, Charlize Theron és Penelopé Cruz hollywoodi színészek, valamint Jacques Chirac volt francia államfő. 

A színésznő és az üzletember 2006-ban ismerte meg egymást Velencében, nem sokkal később jelentették be eljegyzésüket, 2007 márciusában pedig megszületett kislányuk. 

A 46 éves Pinault a francia Pinault Printemps Redoute (PPR) vállalat elnöke, birodalmába olyan cikkek tartoznak mint a luxusmárka Gucci és a sportszergyártó Puma. A nála négy évvel fiatalabb világhírű színésznőt többek között a Frida című filmből ismerheti a közönség, amelyért Oscar-díjra is jelölték.

A Valentin napi esküvőt Párizsban rendezték a legnagyobb titoktartásban.


Salma HAYEK mexikói színésznő látható vőlegényével, Francois-Henri PINAULT francia milliárdossal esküvőjükön Velencében 2009. április 24-én.  (MTI/AP/Bertrand Rindoff-Petroff)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!