Bulvár

2015.10.26. 11:24

Sárváron lazul több celebcsalád is

Sárvár - Itt az őszi szünet, amely jó alkalom a családi kikapcsolódásra és wellnessre. A vasi fürdőváros ötcsillagos szállodájában több híresség és családjaik is felbukkantak. Mutatjuk, kik ők, fotókkal együtt.

Vas Népe

A Hajdú házaspár nem először fordult meg a sárvári szállodában. Legutóbb október 23-án csekkolt be Sarka Kata és férje, a televíziós műsorvezető Hajdú Péter, az alábbi kulcsszavakkal és fotóval: pihenés, szerelem, család, végre szünet, együtt, relax. Ha a hétvégét itt töltötte a celebházaspár, akkor lehetséges, hogy a Simon-Júdás napi vásárba is kilátogattak?

Fotó: Facebook

A fitneszguru és felesége sem először jár a vasi fürdővárosban. Bár Rubint Réka és Schobert Norbi nem csekkoltak be a szállodából, a facebookra posztolt fotón jól felismerhető, hogy melyik hotelben is pihenik ki az elmúlt hetek fáradalmait a következő napokban. A fotó mellé egyébként Réka ezt írta: "4 nap pihenés. Szombaton (okt.31) a FittArénán találkozunk."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!